Afstanden

Deelnemers aan De Langedijker Run kunnen kiezen uit de volgende onderdelen en afstanden:

  • Stichting Lief Langedijk Kidsrun 800 en 1.200 meter
  • Individueel: 5 en 10 km.
  • Businessrun: 5 km. Voor de Businessrun kunnen teams met minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers zich inschrijven. Zij strijden om de Gouden Klinker wisselbokaal. De teamtijd is de tijd van de nummer 3 uit het team.
Gouden Klinker Wisseltrofee
Gouden Klinker Wisseltrofee
Voorlopig programma

13.00 uur start Stichting Lief Langedijk kidsrun 800 meter

13.20 uur start Stichting Lief Langedijk kidsrun 1200 meter

14.00 uur start 10 Km

15.15 uur start 5 Km businessrun

15.20 uur start 5 Km

16.00 uur prijsuitreikingen

 

Start 5 km business run kan pas van start als de laatste loper van de 10 km binnen is. Het programma kan dus iets uitlopen.

De routes van de Langedijker Run

Route Stichting Lief Langedijk Kidsrun

5 KM route - 10 KM route (2 rondjes)

Route Kidsrun
Vastleggen in volledig scherm 25-2-2020 165629
Algemene informatie

De Langedijker Run wordt georganiseerd door Stichting Team Langedijk, een enthousiaste groep hardlopers met een missie: Samen tegen Kanker. Want niet alleen de sportieve prestatie telt, maar vooral het streven om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goede doelen. Deze richten zich, elk op unieke wijze, op de zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

Zo neemt Team Langedijk al sinds jaar en dag deel aan de befaamde Roparun, een estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam. In feite is De Langedijker Run aan dit evenement ontsproten. Want, zo was de gedachte, hardlopen voor het goede doel kunnen we natuurlijk ook dichtbij huis. Zo gezegd, zo gedaan. In 2013 vond de eerste editie plaats waarmee De Langedijker Run in 2018 dus haar 1e lustrum beleefde!

In de afgelopen zes jaar heeft de run zich ontwikkeld tot een niet meer weg te denken happening waarbij sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid centraal staan. Een feest voor jong en oud, sportief en minder sportief, competitief of recreatief. Iedereen is welkom!

Bij de organisatie wordt Stichting Team Langedijk bijgestaan door vele vrijwilligers die voor, tijdens en na afloop van het evenement hard werken om er een succes van te maken. Dankzij hun energie en vrijwillige inzet kan de opbrengst van De Langedijker Run volledig ten gunste komen van regionale goede doelen.

langedijkerrun16 637